Heb je eindelijk Office 2010? Wil je aan de gang met Nederlandse teksten, maar wordt Nederlands als taal niet herkend? Geen nood!

Deïnstalleer oudere Office 2010 versies
De RTM-versie van Office 2010 kun je alleen installeren, nadat je de beta-versie van Office 2010 van je systeem hebt verwijderd. Heb je de Nederlandse spellingscontrole toegevoegd via de msi-installer (bijv. via mijn eerdere blog), dan zul je deze eerst moeten verwijderen. Download hiervoor het bestand uninstall.bat hier en zet dit bestand in dezelfde folder als het bestand Proof.msi (Nederlandse versie).

Mocht je toch nog problemen hebben, probeer dan eens de freeware Revo Uninstaller. De uitgebreidere Pro-versie is voor 30 dagen gratis te gebruiken.

Nederlandse spellingcontrole
Wil je voor de RTM-versie van Office 2010 de Nederlandse spellingcontrole toevoegen, download voor de 32-bit versie dan dit zip-bestand (7MB) en voor de 64-bit versie dit zip-bestand (7MB).

Heb je een voorkeur voor het downloaden van bestanden bij Microsoft zelf, zoek je een uitgebreide beschrijving van spellingscontrole voor Office 2010 beta of ben je op zoek naar proofing tools voor andere talen zie hier.